VANZATOR:

Betaco Autoclima SRL

Sediu: Şoseaua Olteniţei nr. 103, sector 4 Bucureşti,

înregistrata la Registrul Comerţului cu Nr. J40/19890/2004,

Cod Unic de Inregistrare Fiscala RO 16999698,

Telefon: 0725.828.482

E-mail: vivasportclub@gmail.com

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Cumparatorul – persoana fizica sau juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-un user si o parola prin intermediul careia Cumparatorul transmite Vanzatorului una sau mai multe Comenzi;

Site – domeniul www.vivasportonline.ro

Comanda – documentul electronic prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona Servicii de pe Site.

Servicii – serviciile care urmeaza a fi furnizate sau prestate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Contractul incheiat – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Tranzactie – incasarea sau restituirea unei sume rezultata din vanzarea unui Serviciu de catre Vanzator prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator.

Plata – serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in Site, pus la dispozitia Cumparatorilor prin intermediul Site-ului in vederea efectuarii de plati on-line cu cardul bancar.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Serviciilor sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

FUNCTIONAREA SERVICIULUI DE VANZARE A PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Accesul pe site in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Cumparator.
Pentru motive justificate Vanzatorul are dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului in cont pentru lansarea unei Comenzi. In oricare dintre aceste cazuri, Cumparatorul se poate adresa Vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au stat la baza masurilor mentionate.

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic/sms sau e-mail) utilizata de Vanzator. Comunicarea Cumparatorului cu Vanzatorul se poate realiza prin telefon sau e-mail.

Vanzatorul publica pe Site informatii despre Serviciile comercializate.

Preturile Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A..

Descrierea Serviciilor pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin plata cu cardul.

Adaugarea unui Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, si implicit, nici rezervarea/cumpararea automata a Serviciului.

Prin completarea userului si, respectiv finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumparare sunt corecte si complete.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator printr-o notificare adresata Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese daca:

(i) banca emitenta a cardului Cumparatorului nu accepta tranzactia, pentru platile online;
(ii) procesatorul de carduri invalideaza tranzactia, pentru platile online;
(iii) datele furnizate de catre Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

Dupa efectuarea Comenzii Cumparatorul va primi o notificare cu rol de informare si care nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare va fi trimisa prin e-mail sau telefonic/sms.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul si poate sa modifice cantitatea Serviciilor comandate de Cumparator.

Daca Vanzatorul diminueaza cantitatea de Servicii din Comanda, atunci va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon/sms puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii. In acest caz, Cumparatorul poate renunta la comanda, iar Vanzatorul va returna suma/diferenta de suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin e-mail si/sau SMS a notificarii de acceptare/expediere a Comenzii.

PLATA FACTURARE

Preturile Serviciilor sunt afisate pe site-ului www.vivasportonline.ro si includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Serviciile comandate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze in mod corect si complet toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Servicii in format electronic, prin e-mail.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

PRESTAREA SERVICIILOR

Serviciile de agrement comandate si platite vor fi efectuate de catre Cumparator pe site-ul acestuia www.vivasportonline.ro si numai in decursul perioadei expres specificate in descrierea acestora. Perioada de efectuare a serviciilor comandate si platite va incepe in momentul confirmarii platii de catre operatorul de plati.

INFORMARE: SERVICII EXCEPTATE DE LA DREPTUL DE RETRAGERE

Potrivit prevederilor art. 9-15 din OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare, prin completarea formularul de retur, iar Vanzatorul va rambursa suma platita in maxim 14 zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma se restituie in contul din care a fost efectuata plata.

Serviciile de agrement comercializate de Vanzator si care fac obiectul contractului sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut de prevederile art. 9-15 din OUG 34/2014 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor.

De asemenea, sunt exceptate de la dreptul de retragere din contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator.

CONFIDENTIALITATE

Vanzatorul pastreaza confidentialitatea informatiilor de orice natura furnizate de Cumparator. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Cumparatorului ii este interzis sa faca orice declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin inscrierea in Site Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres de a fi contactat de catre Vanzator si terti, parteneri ai Vanzatorului cum ar fi: furnizori de servicii de marketing, transportatori, curieri, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, cat si de alte companii cu care Vanzatorul dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Serviciilor.

PUBLICITATE

Prin inscrierea in Site Cumparatorul poate sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.
Cumparatorul isi poate modifica aceasta optiune cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment prin contactarea Vanzatorului in acest sens.

CESIUNEA CONTRACTULUI

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul esxpres si/sau prealabil al acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

RASPUNDEREA

Prin crearea Contului si prin plasarea Comenzilor, Cumparatorul accepta in mod expres si fara rezerve Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului sau la data plasarii Comenzii.

Ulterior crearii Contului Cumparatorul accepta neconditioant toate modificarile intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Vanzator, acestia fiind opozabili Cumparatorilor de la data afisarii in Site.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site sau prin trimiterea Comenzii sau prin efectuarea unei plati online.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vanzatorul este inregistrat in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 14504/2016.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale oferite de Cumpator.

Scopul colectarii datelor este:

– informarea Cumparatorului privind validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la serviciile achizitionate,
– trimiterea de Newslettere prin e-mail sau SMS
– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale pot fi incluse in baza de date a Vanzatorului, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile mai sus mentionate.

Cumparatorul are dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la sediul Vanzatorului va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

Cumparatorul isi poate exercita dreptul de interventie asupra datelor, pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la sediul Vanzatorului dupa cum urmeaza:

(i) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
(ii) transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
(iii) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Vanzatorul poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre organele de cercetare penala, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane.

Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparatorise vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Winter SALE

pana la

-50%

REDUCERE

REDUCERE

Profita de reduceri si incepe sa te antrenezi din confortul casei tale!

Intra in Cont